Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Advertorial: De droom

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 
advertorial de droom

In de ban van de oehoe

Ontdek de wereld van wildlife fotografie met Femke Banga in de korte documentaire van Cameranu in samenwerking met OM-system. Volg Femke haar vastberadenheid terwijl ze haar droom najaagt: het fotograferen van de Oehoe. Laat je inspireren door haar passie voor de natuur.

De droom van Femke

Femke haar ultieme droom is om de Oehoe vast te leggen. Voor haar is deze missie meer dan alleen een persoonlijke ambitie; het is een weerspiegeling van Femke haar diepere passie om verwondering te creëren door de schoonheid van de natuur te laten zien. De Oehoe vertegenwoordigt voor Femke een symbool van wijsheid, ultiem gehoor en focus, en bovenal, veerkracht om te overleven in de meest barre omstandigheden.

Het vastleggen van deze vogel is niet alleen bedoeld om anderen te inspireren, maar ook om hen uit te nodigen om zelf deze verwondering te ervaren, door middel van fotografie. Femke gelooft dat wanneer mensen de natuur op een dieper niveau ervaren, ze ook gemotiveerder zullen zijn om ervoor te zorgen. Want zoals het gezegde luidt: ‘Waar je van houdt, daar zorg je voor.’

Femke hoopt dat haar zoektocht naar de Oehoe niet alleen haar eigen passie en vastberadenheid weerspiegelt, maar ook anderen aanspoort om de pracht en de kwetsbaarheid van onze natuurlijke wereld te omarmen en te beschermen.

advertorial de droom

De zoektocht naar de uil

Met haar camera in de hand en vastberadenheid begint Femke haar zoektocht naar de oehoe. Ze neemt ons mee op een meeslepende reis, van de uitgestrekte bossen in de omgeving van Zwolle tot de ENCI-groeve in Limburg, waar elk moment vol spanning en verwachting is. Met meerdere gidsen gaat ze op pad om de uil te vinden.

Benieuwd of Femke erin slaagt de Oehoe vast te leggen en haar droom uit te laten komen? Klik hier om haar zoektocht te volgen. Ontvang daarnaast gratis het complete handboek Natuurfotografie bij aankoop van geselecteerde OM SYSTEM producten. Laat je inspireren en ontdek de schoonheid van de natuur door de lens van Femke Banga.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze artikelen vind je vast ook interessant: