Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Over ons

Vogelskijken.nl is een platform voor iedereen die graag naar vogels kijkt. Dagelijks publiceren we een leuk artikel over vogels en onze gewéldige hobby vogelskijken. Verspreid over meer dan 10 rubrieken lees je over vogelherkenning, interviews, nieuws, vogelzang, vogelgebieden, gear, challenges, zeldzame vogels, recensies, vogelonderzoek, excursies en vogelfotografie.

Bevlogen

Iedereen die betrokken is bij vogelskijken is – net zoals jij – een bevlogen vogelaar en schrijft en werkt mee vanuit die persoonlijke passie. Het doel dat wij voor ogen hebben is zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over vogelskijken én iedereen die al naar vogels kijkt voorzien van kennis en inspiratie om nog meer plezier te beleven aan het buiten zijn en genieten van vogels.

Wij

Vogelskijken is een initiatief van PiXFACTORY, bekend van o.a. Birdpix.nl en Natuurfotografie.nl. PiXFACTORY heeft als missie: bijdragen aan het vergroten van het draagvlak voor natuur en de ontwikkeling en bescherming hiervan. Ze doet dit door tal van online communities en uitgaven. SOVON en het Nederlands soortenregister (onderdeel van Naturalis) zijn partners van vogelskijken.nl

En jij?

Vind jij het leuk om te schrijven of op een andere manier mee te werken om zoveel mogelijk mensen te inspireren? Stuur een mailtje en meld je aan. Is dat nog een stap te ver? Meld je dan aan voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met alle recente artikelen op een rij.

Vogelskijken.nl, dáár kijk je van op!