Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Abonnee voordelen

Als je een abonnement hebt of neemt op Vogelskijken Magazine, ontvang je vele extra’s. We hebben de partners waarbij je korting ontvangt zorgvuldig geselecteerd.

Aan de kortingen zijn voorwaarden of beperkingen verbonden. Op deze pagina lees je welke dit zijn.

Wanneer je bent ingelogd met je account op deze website, dan vind je op deze pagina alle kortingscodes.

20% korting op alle fotoproducten van CEWE

Hier zijn geen beperkingen aan verbonden: alle fotoproducten van CEWE komen in aanmerking en er is geen limiet aan het aantal keren dat je met 20% korting kunt bestellen.

10% korting bij Vivara

 Vivara is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara vind je vogelvoer voor veel soorten tuinvogels en voer voor andere tuindieren. Ook is er een ruim aanbod voederhuisjes, nestkasten en diervriendelijke planten.

10% Korting op uitgaven van PiXFACTORY

Je ontvangt 10% korting op eigen boekuitgaven van PiXFACTORY via de webshops van Natuurfotografie.nl en Vogelskijken.nl. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of pre-order acties.

Gratis PiXpas t.w.v. € 36,00

De Vogelskijken / Birdpix fotocommunity is hét platform voor de vogelfotograaf en vogelaar. Als PixPas-gebruiker kun je meer foto’s plaatsen in de fotocommunity, namelijk maximaal drie foto’s per dag en twaalf per week.

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort vind je hier ook de volgende kortingen:

  • 10% korting op vogelexcursies van Birding Holland
  • 10% korting op vogelexcursies vogelbelevingscentrum Brouwersdam (vanaf medio juni)