Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Landelijke Sovon dag | 25 november | Jubileumeditie

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 

Sovon Vogelonderzoek bestaat 50 jaar. Reden voor groot feest. Deze 46e editie staat geheel in het teken van ons 50 jarige jubileum. De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor alle actieve vogelaars en vogelgeïnteresseerden in Nederland en vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het lezingenprogramma is een vast onderdeel van deze dag. Daarnaast is er een uitgebreide optiek-, boeken- en informatiemarkt. Nieuw dit jaar is een speciale kunstenaarsmarkt waarbij de kunstenaars aan een gezamenlijk kunstwerk werken.

Lezingenprogramma

Tijdens de Landelijke Dag kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Met speciale aandacht voor 50 jaar vogelveranderingen, een feestelijke afsluiting van het jubileumjaar van Sovon en interessante inhoudelijke vogellezingen.

Een van de hoofdsprekers tijdens de Landelijke Dag is de Ierse vogelkenner en -illustrator Killian Mullarney, bij veel vogelliefhebbers bekend als de illustrator van de Collins Bird Guide, ook wel bekend als de ANWB Vogelgids.

Klik hier voor het volledige lezingenprogramma.

Bezoek de stand van Vogelskijken

Natuurlijk is Vogelskijken.nl aanwezig op de Sovon dag. Kom vooral langs en neem een gratis exemplaar van de vogeltrekspecial mee, een magazine van 60 pagina’s!

Praktische informatie

Kaarten kosten 10 euro voor leden en vrijwilligers. Niet-leden of -vrijwilligers betalen 15 euro. Voor studenten geldt een speciaal tarief van 2,50 euro.

Locatie:

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Zie voor alle informatie: https://www.sovon.nl/over-sovon/landelijke-dag

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze artikelen vind je vast ook interessant: