Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Magazine Challenge
Herken de Mystery Bird – Maart

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 
De Mystery Bird van maart. Welke vier vogels herken je? Fotograaf: Corné Koopmans

Van harte welkom bij de maandelijkse Mystery Bird Competitie! In deze uitdaging stellen we jouw vogelkennis op een originele en luchtige manier op de proef. Zie jij uit welke vier verschillende vogels onze Mystery Bird is samengesteld? Doe mee en laat zien dat je een echte vogelkenner bent.

Hoe werkt het?

Bovenaan de pagina vind je de Mystery Bird van maart uit het Vogelskijken Magazine. Onderaan de pagina kun je het formulier invullen en ons laten weten uit welke vier vogels jij denkt dat de Mystery Bird is samengesteld. Iedere maand verschijnt er een nieuwe uitdaging en maken we de uitslag van de maand ervoor bekend. Met de start van het magazine, publiceren we de challenge om-en-om in het magazine en op de website. In beide gevallen vult u het formulier online in.

Doe elke maand mee want de uitslagen worden iedere maand bijgehouden. Aan het einde van het jaar maken we bekend welke vogelaar we tot beste puzzelaar mogen bekronen.

Prijzen

Nieuw voor 2024 is dat er niet alleen een overall prijs is voor wie de meeste soorten goed heeft over het hele jaar, maar dat je ook maandelijkse prijzen kunt winnen. De overall prijs voor 2024 maken we in de challenge van februari bekend.

De winnaar van deze maart-challenge wint het boek Steltlopers van Europa t.w.v. € 39,90, een uitgave van de KNNV. Als er meerdere inzenders gelijk eindigen, bepalen we de winnaar d.m.v. loting.

Recensie: Steltlopers van Europa.

De overall winnaar van 2023 ontvangt binnenkort een hele fijne verrekijker: een GPO Passion ED 8×42 t.w.v. € 479,-. Binnenkort maken we de winnaar bekend. Als er meerdere inzenders gelijk zijn geëindigd, bepalen we de winnaar d.m.v. loting.

Oplossing van vorige maand

De juiste oplossing was: gaai, merel, grote zee-eend en fazant. Zie hieronder hoe deze soorten zaten verwerkt. Als je meer soortenkennis op wilt doen check dan onze Online vogelgids.

De oplossing van februari. Met de klok mee vanaf rechtsboven: gaai, merel, grote zee-eend en fazant. Fotograaf: Thijs Glastra
Deze Challenge is gesloten
Log in om reageren.
Reacties worden geladen

Deze artikelen vind je vast ook interessant: