Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Herken de Mystery Bird – Februari

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 
herken de mystery bird
De Mystery Bird van februari. Welke vier vogels herken je? Fotograaf: Thijs Glastra

Van harte welkom bij de maandelijkse Mystery Bird Competitie! In deze uitdaging stellen we jouw vogelkennis op een originele en luchtige manier op de proef. Zie jij uit welke vier verschillende vogels onze Mystery Bird is samengesteld? Doe mee en laat zien dat je een echte vogelkenner bent.

Hoe werkt het?

Vul het formulier onderaan de pagina in en laat ons weten uit welke vier vogels jij denkt dat onze Mystery Bird (foto bovenaan deze pagina) is samengesteld. Iedere maand verschijnt er een nieuwe uitdaging en maken we de uitslag van de maand ervoor bekend.

Doe elke maand mee want de uitslagen worden iedere maand bijgehouden. Aan het einde van het jaar maken we bekend welke vogelaar we tot beste puzzelaar mogen bekronen.

Prijzen

Nieuw voor 2024 is dat er niet alleen een overall prijs is voor wie de meeste soorten goed heeft over het hele jaar, maar dat je ook maandelijkse prijzen kunt winnen. De overall prijs voor 2024 maken we in de challenge van februari bekend.

De winnaar van deze februari-challenge wint het boek Vogeltrek in beeld, een uitgave van de KNNV en geschreven door de Vogelskijken-auteurs Sam Gobin & Mark Dijksterhuis. Als er meerdere inzenders gelijk eindigen, bepalen we de winnaar d.m.v. loting.

Recensie vogeltrek in beeld.

De overall winnaar van 2023 ontvangt binnenkort een hele fijne verrekijker: een GPO Passion ED 8×42 t.w.v. € 479,-. Binnenkort maken we de winnaar bekent. Als er meerdere inzenders gelijk zijn geëindigt, bepalen we de winnaar d.m.v. loting.

Oplossing van vorige maand

De juiste oplossing was: kokmeeuw, kolgans, middelste zaagbek en waterral. Zie hieronder hoe deze soorten zaten verwerkt. Als je meer soortenkennis op wilt doen check dan onze Online vogelgids.

De oplossing van januari. Met de klok mee vanaf rechtsboven: kokmeeuw, kolgans, middelste zaagbek en waterral. Fotograaf: Thijs Glastra
Deze Challenge is gesloten
Log in om reageren.
Reacties worden geladen

Deze artikelen vind je vast ook interessant: