Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Magazine Challenge
Herken de Mystery Bird – Juli

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 
De Mystery Bird van juli. Welke vier vogels herken je?

Van harte welkom bij de maandelijkse Mystery Bird Competitie! In deze uitdaging stellen we jouw vogelkennis op een originele en luchtige manier op de proef. Zie jij uit welke vier verschillende vogels onze Mystery Bird is samengesteld? Doe mee en laat zien dat je een echte vogelkenner bent.

Hoe werkt het?

Vul het formulier onderaan de pagina in en laat ons weten uit welke vier vogels jij denkt dat onze Mystery Bird (foto bovenaan deze pagina) is samengesteld. Iedere maand verschijnt er een nieuwe uitdaging en maken we de uitslag van de maand ervoor bekend.

Doe elke maand mee want de uitslagen worden iedere maand bijgehouden. Aan het einde van het jaar maken we bekend welke vogelaar we tot beste puzzelaar mogen bekronen.

Prijzen

In 2024 zijn er maandelijkse prijzen te winnen. De winnaar van deze mei-challenge wint het Handboek Vogels van Nederland t.w.v. € 34,95. Als er meerdere inzenders gelijk eindigen, bepalen we de winnaar d.m.v. loting.

Oplossing van vorige maand

De juiste oplossing was: dwergstern, drieteenstrandloper, rotgans en rosse grutto. Zie hieronder hoe deze soorten zaten verwerkt. Als je meer soortenkennis op wilt doen check dan onze Online vogelgids.

De oplossing van juni. Met de klok mee vanaf rechtsboven: dwergstern, drieteenstrandloper, rotgans en rosse grutto. Fotograaf: Corné Koopmans
Log in om deel te nemen
Log in om reageren.
Reacties worden geladen

Deze artikelen vind je vast ook interessant: