Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Herken de Mystery Bird – maart 2023

Download GRATIS het ebook '14 tips om meer te genieten van vogels' en ontvang onze 2 wekelijkse nieuwsbrief met de meest recente artikelen op vogelskijken.nl

 
De Mystery Bird van maart. Welke vier vogels herken je? Fotograaf: Corné Koopmans

Van harte welkom bij de maandelijkse Mystery Bird Competitie! In deze uitdaging stellen we jouw vogelkennis op een originele en luchtige manier op de proef. Zie jij uit welke vier verschillende vogels onze Mystery Bird is samengesteld? Doe mee en laat zien dat je een echte vogelkenner bent.

Hoe werkt het?

Vul het formulier onderaan de pagina in en laat ons weten uit welke vier vogels jij denkt dat onze Mystery Bird (foto bovenaan deze pagina) is samengesteld. Iedere maand verschijnt er een nieuwe uitdaging en maken we de uitslag van de maand ervoor bekend.

Doe elke maand mee want de uitslagen worden iedere maand bijgehouden. Aan het einde van het jaar maken we bekend welke vogelaar we tot beste puzzelaar mogen bekronen! De winnaar ontvangt  een heel fijne verrekijker: een GPO Passion ED 8×42 t.w.v. € 479,-.

Oplossing van vorige maand

In totaal hebben in februari 898 deelnemers meegedaan met de eerste Mystery Bird Competitie. Van deze deelnemers hebben 91 mensen alle vier de soorten herkend. De juiste oplossing was: bijeneter, torenvalk, ijsvogel en putter. Zie hieronder hoe deze soorten zaten verwerkt. Als je meer soortenkennis op wilt doen check dan onze Online vogelgids.

De oplossing van februari. Met de klok mee vanaf rechtsboven: bijeneter, torenvalk, ijsvogel en putter. Fotograaf: Corné Koopmans

Voorwaarden van de challenge

  • Stuur alleen foto’s in die je zelf hebt gemaakt.
  • Het onderwerp van je foto moet voldoen aan het thema van de challenge.
  • Iedere deelnemer mag maximaal één foto insturen.
  • Insturen doe je met behulp van het formulier hieronder.
  • Alleen JPG-bestanden.
  • Bestanden mogen niet groter zijn dan 3mb.
  • Geen watermerken of copyrights.
  • Door je foto in te sturen geef je vogelskijken.nl toestemming om de foto te publiceren op onze online en print kanelen zoals deze website, nieuwsbrieven, onze magazines en social media.
Deze Foto Challenge is gesloten

Geef een reactie

Deze artikelen vind je vast ook interessant: