Onderdeel van Pixfactory

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Voordat je je opgeeft voor een workshop is het belangrijk om deze goed door te lezen.
Workshops cursussen en overige activiteiten worden geleverd door PiXACADEMY, CRKBO geregistreerd en derhalve vrijgesteld van BTW (KvK 84620145, RSIN 8632.84.498)

De Algemene Voorwaarden van PiXACADEMY zijn van toepassing op overeenkomsten met betrekking tot workshops tussen PiXACADEMY en deelnemer.

Inschrijven
Na inschrijving ontvang je een (elektronische) ontvangstbevestiging via e-mail die je inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.

Per workshop is er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk een plek te boeken.

Als een workshop vol zit, kunt je een e-mail sturen om je op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van je e-mail ‘reservelijst [desbetreffende workshop of cursus]’. Vermeld daarbij je volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Door de inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Annuleren/verplaatsen door deelnemer
Annuleren/verplaatsen dient via e-mail of telefonisch te gebeuren.

Bij workshops en excursies van 1 dag(deel) kun je tot 10 dagen vóór aanvang van de startdatum van de workshop de reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop.

Bij een fotografiecursus van meerdere dagen hanteren wij een termijn van 4 weken. Binnen deze 4 weken kun je niet meer kosteloos omboeken of annuleren.

Bij annulering langer dan 6 weken voorafgaand aan de geboekte workshop kan je worden omgeboekt naar een andere workshop van keuze. Indien je volledig wilt afzien van deelname wordt 25% van het workshoptarief in rekening gebracht.

Bij annulering tussen 6 en 2 weken voorafgaand aan de geboekte workshop kan je worden omgeboekt naar een andere workshop van keuze. Indien je volledig wilt afzien van deelname wordt 50% het workshoptarief in rekening gebracht.

Bij annulering of omboeking korter dan 2 weken van tevoren zal 100% van het workshoptarief in rekening worden gebracht.

Ongeacht de reden van annuleren hanteren wij deze voorwaarden altijd.

We zullen na annuleren je plek op de website openzetten, mocht de plek nog worden ingevuld dan is het mogelijk om een voucher te ontvangen of je om te boeken naar een andere workshop.

Annulering/verplaatsing door workshopleider
Een workshop kan doorgaan als het minimale aantal deelnemers dat in de workshopbeschrijving is aangegeven is bereikt. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvang je uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor bijvoorbeeld een nieuwe datum. Je kunt in dat geval ook kiezen om een andere workshop te volgen óf restitutie te ontvangen.

Een geplande workshop kan tot op het laatste moment worden verplaatst naar een andere datum. Dit zal alleen gebeuren bij onvoorziene omstandigheden of slechte weersomstandigheden. De deelnemer wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren. Eventuele kosten zoals overnachting en huur van apparatuur worden niet vergoed door PiXACADEMY.

Aansprakelijkheid
Deelname aan een workshop gebeurt op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijke voor schade, diefstal, letsel of ongeval, ontstaan door deelnemer, ongeacht door welke oorzaak of nalatigheid die zou zijn ontstaan.

We zijn de gast in de natuur. Buiten gelden de regels van de natuurbeheerders. Bij overschrijding van deze regels door een individu, is het individu zelf aansprakelijk. Hieruit volgende boetes, opgelegd door de natuurbeheerder -al dan niet rechtstreeks opgelegd-, dienen door de deelnemer zelf te worden voldaan.